От Байер (Леверкузен) твъдят, че мислят единствено за двубоя от Купата

...
От Байер (Леверкузен) твъдят, че мислят единствено за двубоя от Купата
Коментари Харесай

В Байер мислят за Щутгарт, а не за Байерн

От Байер (Леверкузен) твъдят, че мислят само за дуела от Купата на Германия против Щутгарт във вторник и не са се фокусирали върху дербито с Байерн (Мюнхен) идната събота, заяви ДПА.

" Аспирините "  спечелиха против последния Дармщад с 2:0 в събота и резервира задатъка си от 2 точки пред Байерн и ще влязат в дербито с убеденост.

Отборът воден от Шаби Алонсо е единственият, който няма загуба във всички шампионати досега през сезона в Топ 5 на европейските шампионати, като е спечелил 25 от 29 срещи. Те са победили в 16 срещи от Бундеслигата, 3 за Купата на Германия и 6 в Лига Европа.

" Срещаме топ тим. Нуждаем се от най-хубавото си показване на високо равнище. После ще мислим за Мюнхен ", сподели Алонсо преди мача с Щутгарт.

Купата е особено съревнование. Знаем, че можем да създадем още една крачка към финала в Берлин следващата година ", добави испанецът.

Байер Леверкузен в никакъв случай не е печелил купата в Бундеслигата, а единствената им купа е от 1993, като има са печелили и Купата на УЕФА през 1988.

" Чакат ни два страхотни мача вкъщи. Първо ще се концентрираме и ще използваме цялата си сила с Щутгарт ", сподели и Натан Тела, който вкара два гола през уикенда.

Младият Флориан Вирц бе почетен с достойнството да заслужи премията за гол на 2023 година в мача против Фрайбург. " Аз съм доста упорит и пробвам да печеля всеки мач във всеки шампионат. Искаме да стигнем до всички вероятни финали и да върха в Бундеслигата ", заяви Вирц. 
 Дармщад - Байер (Леверкузен) 0:2 в мач от Бундеслигата
Байер (Леверкузен) продължава сполучливо шампионския си поход

Ето по какъв начин се разви двубоят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР